Προφίλ

h2

Θέλετε να
συνεργαστουμε;

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες ή απλά καλέστε μας τώρα.

Προφίλ

Από το 1964, η ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας βαμβακερών νημάτων και στην εκκόκκιση βάμβακος. Η δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας μας περιλαμβάνει μείζονες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως οι επενδύσεις σε νέους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, καθώς και σε αγροτικά προϊόντα & ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελάτων, η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και η έγκαιρη παράδοση αποτελούν βασικές αξίες της εταιρείας για την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων διεθνών προδιαγραφών.

Ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις – δυναμικότητα

Ναύπακτος 
Το εργοστάσιο στον Λυγιά Ναυπάκτου διαθέτει κλωστήριο συνολικής δυναμικότητας 17.000 αδραχτιών. Η ετήσια παραγωγική του δυναμικότητα ανέρχεται σε 3.200 ΤΝ βαμβακερού νήματος, με μέση ημερήσια απασχόληση 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, για 11 μήνες το χρόνο. Μέρος του νέου βασικού εξοπλισμού αποτελούν οι κλώστριες G38 Rieter (ring frames) με το σύστημα COMPACT DRUM. Αποτελούν καινοτομία στην κλωστική, διότι παρέχουν τη δυνατότητα να παραγωγής νημάτων υψηλής ποιότητας & προστιθέμενης αξίας.

Επιφάνεια κτιριακών εγκαταστάσεων: 20.590 μ²
Έκταση ιδιόκτητου γηπέδου: 37.900 μ².

Πεύκη Αττικής 
Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Πεύκη επί της οδού Αγ. Γεωργίου 40-44. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και ο αποθηκευτικός χώρος ετοίμων προϊόντων και εμπορευμάτων.

Επιφάνεια κτιριακών εγκαταστάσεων: 2.527 μ²
Έκταση ιδιόκτητου γηπέδου: 2.560 μ².

Οινιάδες Αιτωλοακαρνανίας 
Η Εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην κοινότητα Οινιάδων – Ν. Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούμενες από κύρια και βοηθητικά κτίσματα, τα οποία μισθώνονται σε ιδιωτική εταιρεία.

Επιφάνεια κύριων και βοηθητικών κτιριακών εγκαταστάσεων: 10.906,65 μ²
Έκταση ιδιόκτητου γηπέδου: 42.010,86 μ².

Μετάβαση στο περιεχόμενο