Διοικητικό Συμβούλιο

h2

Θέλετε να
συνεργαστουμε;

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες ή απλά καλέστε μας τώρα.

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, είναι επταμελές.

Εκλέχθηκε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της 11/07/2022, η θητεία του είναι πενταετής και λήγει την 11/07/2027.

Η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Δ.Σ.

 

Βασίλειος Πολύχρονος – Πρόεδρος (Εκτελεστικό μέλος) 
Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1991 και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Υφασμάτων από το 1996. Συμμετέχει ως σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα.

Γεώργιος Κουτρουμάνης – Αντιπρόεδρος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος) 
Είναι ορκωτός ελεγκτής λογιστής, απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1985 εισήλθε στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.)  και το 1995 απέκτησε τον βαθμό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Σ στην ελεγκτική εταιρεία «OLYMPIA ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατέχοντας σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ με εκτελεστικές αρμοδιότητες.  Από το 2013 έως το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ από το 2019  είναι μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Δημήτριος Πολύχρονος – Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος) 
Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1996 και είναι Υπεύθυνος Εξαγωγών & Διευθυντής Πωλήσεων Νημάτων από το 1998. Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. (ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος). Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

Αναστάσιος Πολύχρονος – Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος) 
Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε σε θέματα προσωπικού. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1988 και έχει αναλάβει την Διεύθυνση του εργοστασίου από το 1994. Γεννήθηκε το 1968 στη Ναύπακτο.

Αθανάσιος Σκαμαγκούλης – Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό μέλος) 
Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MLE) του Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας στο Δίκαιο των Ανωνύμων Εταιρειών, νομικός σύμβουλος της εταιρείας επί είκοσι έτη.

Ιωάννα Χαρακίδα – Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος) 
Εργάζεται στην εταιρεία από το 2004 αρχικά ως βοηθός λογιστή , από το 2007 ως εσωτερική ελεγκτής, ενώ από το 2014 κατέχει τη στρατηγικής σημασίας θέση της Οικονομικής Διευθύντριας. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), κάτοχος του Diploma in Auditing & Internal Review  (Α.Ι.Α.) καθώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

 Χαρίδημος Γιαννίρης –  Σύμβουλος (Ανεξάρτητο  Μη Εκτελεστικό μέλος) 
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο The George Washington University, Washington DC, και διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 20 ετών, στον χώρο των Επενδύσεων, των κεφαλαιαγορών και χρηματαγορών. Έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος ΔΣ στην Prelium Investment Services από το 2005 και μετά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων της Εταιρίας την τελευταία δεκαπενταετία, συμμετέχοντας ενεργά σε εξαγορές και συγχωνεύσεις ανταγωνιστών ΕΠΕΥ αλλά και ΑΕΕΔ, και συνάπτοντας υψηλού επιπέδου συνεργασίες με Ευρωπαϊκούς Τραπεζικούς Ομίλους σε επίπεδο Discretionary Asset Management, Custody on behalf of Clients and Execution and Advisory Services.

Μετάβαση στο περιεχόμενο