Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, είναι επταμελές. Εκλέχθηκε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της 12/7/2019. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής και λήγει την 12/7/2024. Η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

α/αΟνοματεπώνυμοΘέσηΔιεύθυνση
1 Βασίλειος Πολύχρονος Πρόεδρος - Εκτελεστικό μέλος Αγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη
2 Γεώργιος Κουτρουμάνης
Αντιπρόεδρος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος Μαιζώνος 121 Πλατεία Γεωργίου, Πάτρα
3 Δημήτριος Πολύχρονος Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος Αγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη
4 Αναστάσιος Πολύχρονος Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος Π. Βαρελά 14, Ναύπακτος
5 Αθανάσιος Σκαμαγκούλης Σύμβουλος - Μη Εκτελεστικό μέλος Λυκαβηττού 5, Αθήνα
6 Ιωάννης Κιζλαρίδης Σύμβουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος Γορτυνίας 18, Ηλιούπολη
7 Παναγιώτης Παυλόπουλος Σύμβουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος Σοφοκλέους 25, Μαρούσι

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Δ.Σ.

 

Βασίλειος Πολύχρονος Πρόεδρος (Εκτελεστικό μέλος)


Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1991 και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Υφασμάτων από το 1996. Συμμετέχει ως σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα.

 

Γεώργιος Κουτρουμάνης Αντιπρόεδρος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι ορκωτός ελεγκτής λογιστής, απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1985 εισήλθε στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και το 1995 απέκτησε τον βαθμό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Σ στην ελεγκτική εταιρεία «OLYMPIA ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατέχοντας σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Από το 2013 έως το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ από το 2019  είναι μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 

Δημήτριος Πολύχρονος Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος)


Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1996 και είναι υπεύθυνος των εξαγωγών και Διευθυντής Πωλήσεων Νημάτων από το 1998. Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε.(ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος). Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

 

Αναστάσιος Πολύχρονος Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος)


Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε σε θέματα προσωπικού. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1988 και έχει αναλάβει την Διεύθυνση του εργοστασίου από το 1994. Γεννήθηκε το 1968 στη Ναύπακτο.

 

Αθανάσιος Σκαμαγκούλης Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MLE) του Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας στο δίκαιο των ανωνύμων εταιρειών, νομικός σύμβουλος της εταιρείας επί είκοσι έτη.

 

Ιωάννης Κιζλαρίδης Σύμβουλος (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι μηχανικός κλωστοϋφαντουργός, πτυχιούχος του ΤΕΙ Πειραιά, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης: "Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος" του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών) - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Διοίκησης, Διαχείρησης και Μάρκετινγκ, κάτοχος τίτλου κατάρτισης από την ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και εργάζεται ως ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό) στο τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

 

Παναγιώτης Παυλόπουλος Σύμβουλος (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι τραπεζικός υπάλληλος, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα.