Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, είναι επταμελές. Εκλέχθηκε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της 17/11/2014. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής και λήγει την 17/11/2019. Η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

α/αΟνοματεπώνυμοΘέσηΔιεύθυνση
1Βασίλειος ΠολύχρονοςΠρόεδροςΑγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη
2Αναστάσιος ΠολύχρονοςΑντιπρόεδροςΠ. Βαρελά 14, Ναύπακτος
3Δημήτριος ΠολύχρονοςΔιευθύνων ΣύμβουλοςΑγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη
4Δημήτριος ΛεβαντήςΣύμβουλος - Μη Εκτελεστικό μέλοςΝικολοθανάση 1, Παιανία
5Αθανάσιος ΣκαμαγκούληςΣύμβουλος - Μη Εκτελεστικό μέλοςΛυκαβηττού 5, Αθήνα
6Ιωάννης ΚιζλαρίδηςΣύμβουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλοςΓορτυνίας 18, Ηλιούπολη
7Παναγιώτης ΠαυλόπουλοςΣύμβουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλοςΣοφοκλέους 25, Μαρούσι

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Δ.Σ.

 

Βασίλειος Πολύχρονος Πρόεδρος (Εκτελεστικό μέλος)


Είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1991 και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Υφασμάτων από το 1996. Συμμετέχει ως σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα.

 

Αναστάσιος Πολύχρονος Αντιπρόεδρος (Εκτελεστικό μέλος)


Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε σε θέματα προσωπικού. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1988 και έχει αναλάβει την Διεύθυνση του εργοστασίου από το 1994. Γεννήθηκε το 1968 στη Ναύπακτο.

 

Δημήτριος Πολύχρονος Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό μέλος)


Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1996 και είναι υπεύθυνος των εξαγωγών και Διευθυντής Πωλήσεων Νημάτων από το 1998. Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρίας ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε.(ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος). Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

 

Δημήτριος Λεβαντής Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, έχει εργαστεί ως οικονομικός σύμβουλος επί πολλά έτη σε πολυεθνικές εταιρείες και έχει διατελέσει υπεύθυνος των οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας για περισσότερα από είκοσι έτη.

 

Αθανάσιος Σκαμαγκούλης Σύμβουλος (Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MLE) του Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας στο δίκαιο των ανωνύμων εταιρειών, νομικός σύμβουλος της εταιρείας επί δέκα έτη.

 

Ιωάννης Κιζλαρίδης Σύμβουλος (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι μηχανικός κλωστοϋφαντουργός, πτυχιούχος του ΤΕΙ Πειραιά, κάτοχος τίτλου κατάρτισης από την ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και εργάζεται ως ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό) στο τμήμα Κλωστοϋφαντουργίας του ΤΕΙ Πειραιά.

 

Παναγιώτης Παυλόπουλος Σύμβουλος (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό μέλος)


Είναι τραπεζικός υπάλληλος, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα.