Υφάσματα

Στα υφαντήριο της εταιρείας παράγονται υφάσματα σταθερά, τα οποία προορίζονται για την κατασκευή υποκαμίσων και παντελονιών, βάρους από 80 gr/m2 ως και 360 gr/m2.

Ο σχεδιασμός των υφασμάτων πραγματοποιείται από το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας το οποίο διαθέτει ειδικό πρόγραμμα σχεδιασμού C.A.D. (Computer Aided Design).

Για την κατασκευή των υφασμάτων χρησιμοποιούνται πολλών ειδών πρώτες ύλες όπως βαμβάκι (κυρίως παραγωγής των κλωστηρίων μας), πολυέστερ, βισκόζι, λινό, νάυλον κ.α. Οι συνθέσεις των υφασμάτων ποικίλλουν :

100% βαμβάκι
75% βαμβάκι - 25% πολυέστερ
65% βαμβάκι - 35% πολυέστερ
50% βαμβάκι - 50% πολυαμίδι
70% βαμβάκι - 30% λινό
50% βαμβάκι - 30% πολυέστερ - 20% βισκόζι

Οι παραπάνω ποιότητες κατασκευάζονται σε πολλά διαφορετικά σχέδια με διάφορες διατάξεις όπως ριγέ, καρώ, μονόχρωμα, φιλ-α-φιλ κ.α. ανάλογα με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας.

H εταιρεία παρουσιάζει δύο καινούριες συλλογές το χρόνο (1 για άνοιξη - καλοκαίρι & 1 για φθινόπωρο-χειμώνα) μέσα από τις οποίες οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ πολλών διαφορετικών υφάνσεων, συνθέσεων, σχεδίων και χρωμάτων. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από αυτές : Ποπλίνα, καμπαρτίνα, καμβάς, όξφορντ, διαγονάλ, πικέ, ότομαν, τύπου τζιν.

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να λαμβάνει μέρος και σε δημόσιους διαγωνισμούς για ποιότητες υφασμάτων συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Για όλα τα προϊόντα της η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας κατά πρότυπο ISO 9001 από τον ΕΛΟΤ (απόφαση αριθ. 02.04.01 - 04.02/405).